RURAL MONTSENY

Rural Montseny és part d’una empresa familiar que s’ha dedicat tradicionalment al món de la construcció, la intermediació immobiliària i l’allotjament turístic.

La nostra activitat es concentra al Montseny (d’on és originària la família) ia Barcelona.

Rural Montseny li ofereix allotjaments al Montseny per gaudir amb la parella, els amics o la família mentre descobreix les meravelles que li ofereix la serra del Montseny.

Passeig del Montseny, 66. 08474 gualba

Info i reserves:

  • 10% de descompte pels inscrits a la cursa 10% 10%

PARC DE GUALBA

El Parc Mediambiental de Gualba està situat al massís del Montseny,  integrat dins de l’àrea protegida del Parc Natural del Montseny, Reserva Natural de la Biosfera per la UNESCO, és un paradís forestal de més de 60 hectàrees.

Estem a 55km de Barcelona, 45km de Girona i a 30km de la Costa Brava.
Dins el Parc podeu gaudir del CÀMPING, AREA DE PICNIC I BARBACOES, RESTAURANT I BAR, PISCINA i els itineraris senyalitzats fins al Mirador del Salt (133m d’alçada).
Per les escoles us oferim monitoratge adequat a cada edat per venir a passar un dia a la natura i també ça possibilitat de fer una acampada.
El Parc Mediambiental de Gualba és de propietat de l’Ajuntament de Gualba i és gestionat per una empresa privada local.

Can Illa vell, s/n. 08474 Gualba

Info i reserves:

  • 10% de descompte pels inscrits a la cursa 10% 10%

CAN JOAN BARNEDAS

Aquí podrà gaudir d’un ambient rústic, però també d’una bonica estada en la qual preval una sensació de acollidor llar amb molt d’encant i confort.

Can Joan Barnedas està situada al poble de Gualba al peu del Parc Natural del Montseny. Consta de 2 cases rurals independents. La Masia, per 2-11 persones i La Pallissa per 2-7 persones.

Can Joan Barnedas, 68. 08474 Gualba

Info i reserves:

  • 10% de descompte pels inscrits a la cursa 10% 10%

CAL MORO

Bienvenidos a Cal Moro, una masía catalana ideal para desconectar en medio de la naturaleza.

Cal Moro está ubicado entre Gualba y Sant Celoni, en el preparque del Montseny, en medio del maravilloso bosque en el que podréis gozar con vuestra pareja, grupo de amigos o familia. Dispone de todas las comodidades, entre las que destaca una gran barbacoa y la piscina.

Cal Moro. 08474 Gualba

Info i reserves:

  • 10% de descompte pels inscrits a la cursa 10% 10%

PINATAR

El Pinatar és una gran casa de colònies amb capacitat per 200 persones.

Estem a Guaba, Vallès Oriental a només 55 km de Barcelona i a 52 km de Girona.

​Disposem de diverses pistes esportives, piscina, àmplies sales interiors, un pavelló cobert de 1000 m2, un parc d‘aventura amb vuit ponts penjants, una exclusiva via ferrada, 2 rocòdroms i una tirolina de 80 metres.

Situada a la falda del Montseny està envoltada de boscos de pins i roures, que us faran gaudir d’un munt d’activitats adaptant-nos a qualsevol tipus de grup.

Finca El Pinatar. 08474 Gualba

Info i reserves:

  • 10% de descompte pels inscrits a la cursa 10% 10%

HOTEL MAS FERRER

Situat al peu del massís del Montseny, al costat del Parc Natural del mateix nom, l’hotel Masferrer es troba ubicat a la casa senyorial més antiga de Gualba, una masia restaurada que data de finals del segle XIII.

Masferrer és l’aposta personal de la Montse i el Manel, que van restaurar completament la masia per convertir-la en un acollidor hotel de només 12 habitacions en un entorn realment idílic.

La restauració es va dur a terme conservant alguns dels signes del noble passat de la casa, com ara l’entrada principal, en forma d’arc adovellat de mig punt. També es van mantenir altres elements arquitectònics originals, molts d’ells de l’època gòtic-renaixentista, que contrasten amb les comoditats contemporànies amb les que s’ha volgut dotar l’establiment.

Hotel Masferrer. 08474 Gualba

Info i reserves:

  • 10% de descompte pels inscrits a la cursa 10% 10%