Headquarters

Des de Barcelona/Vic

Tren + bus: Des de Barcelona-Sants o Vic es pot agafar la línia de Rodalies-Renfe R3 (L’Hospitalet-Vic-Puigcerdà) i baixar a Ripoll. D’allà, es pot agafar un autobús regular de la línia Campdevànol-Ripoll-Camprodon-Setcases i baixar a Camprodon, on es pot enllaçar amb la línia de Camprodon-Molló.

Bus: Des de Barcelona (Pau Claris amb Consell de Cent) es pot agafar la línia d’autobús regular de la línia Barcelona-Vic-Camprodon-Molló, que circula els divendres (retorn els diumenges).  Consulta horaris aquí.

​​​​Des de Girona/Olot

Bus: Des de Girona (Estació d’Autobusos) es pot agafar la línia d’autobús regular de Girona a Olot, i d’allà fins a Camprodon. Des d’allà es pot agafar la línia Camprodon-Molló.

Transport privat

Des de Barcelona/Vic: agafar C-17 fins a Ripoll, i d’allà la N-260 (en direcció Olot) fins als Túnels de Collabós, on cal prendre la C-38 (direcció Camprodon/Coll d’Ares) fins a Molló.

Des de Puigcerdà: agafar la N-260 (direcció Olot/Figueres) fins als Túnels de Collabós, on cal prendre la C-38 (direcció Camprodon/Coll d’Ares) fins a Molló.

Des de Girona/Olot: agafar la N-260 (direcció Puigcerdà/La Seu d’Urgell) fins als Túnels de Collabós, on cal prendre la C-38 (direcció Camprodon/Coll d’Ares) fins a Molló.

Des de Perpinyà/Ceretagafar la D-66 (direcció Prats de Molló/Coll d’Ares) fins al Coll d’Ares, i d’allà cal prendre la C-38 (direcció Camprodon) fins a Molló.

Si tens qualsevol dubte de com arribar, contacta amb nosaltres.